Нерухомість в Коломиї

Нерухомість в Коломиї

нерухомість в Коломиї, купівля-продаж квартир Коломия

Рано чи пізно людина стикається з тим, що їй потрібно продати квартиру чи купити особняк, здійснити обмін нерухомості. І до цього потрібно віднестися належним чином. Тут не варто гарячкувати чи робити це поспіхом.

Ринок нерухомості у великому місті звісно цікавіший і ширший. А як з нерухомістю в Коломиї? Чи можна відшукати щось путнє і яким шляхом краще піти?


Хтось одразу запропонує звернутися до агентств нерухомості, хтось скаже – «Тільки без посередників!», а хтось буде ловитися за усіх і все, щоб відшукати найкращий варіант.
Сьогодні в Коломиї багато нових будівництв, створюють кооперативи і пропонують долучатися усім бажаючим. Перевагою цього видається новісіньке житло, в якому до цього ніхто не мешкав, сучасне планування і можливість вибирати собі улюблений поверх та вигляд з вікон.

Іншим не хочеться ризикувати з будівництвом нового житла, давати гроші тільки за майбутню перспективу зведення житла, тому їхній погляд розвертається у сторону вторинного ринку. Тут можна побачити реальний об’єкт купівлі і не переживати про недобудовані стіни.  Але кожна квартира чи особняк, в якій вже мешкали, має свою «історію» і не завжди найкращу. Тут і проблемні сусіди, і замаскований грибок під новими шпалерами, і криво залатаний дах (список можете продовжити самостійно).

У будь-якому випадку, вам потрібно зробити вибір – правильний вибір. І вибирати найкраще не з одного-двох варіантів, а краще з одного чи двох десятків. Звісно, що в Коломиї ринок нерухомості не такий вже і великий, але відшукати пристойну квартиру чи будинок в Коломиї чи найближчих селах – також можливо.

Редакція газети «ЗР-Інформ» першим ділом радить зібрати для себе максимальну кількість інформації. І хто купує, і хто продає - повинні хоча б орієнтуватися які сьогодні ціни на ринку нерухомості, яка кількість тих чи інших пропозицій. Погодьтеся, якщо ваша пропозиція унікальна , то не варто поспішати продавати за безцінь. І навпаки – не варто переплачувати, якщо подібних об’єктів нерухомості предостатньо.

Де можна відшукати подібну інформацію про нерухомість в Коломиї чи Коломийському районі? 
Звісно серед оголошень, які публікуються в газеті «ЗР-Інформ» та розміщені на Дошці оголошень від «ЗР-Інформ», також оголошення в подібних виданнях. Частина оголошень в газеті та на сайті публікується різними агентствами нерухомості, ще частина – безпосередньо забудовниками та власниками об’єктів нерухомості.  Рубрика «Нерухомість» поділена на підрубрики «Квартири: 1-но кімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні та N-кімнатні», «Особняки, півособняки»,  «Приміщення», «Земельні ділянки», «Обмін», також присутній територіальний поділ на нерухомість в Україні, по області, по Коломийському району та місті Коломия.

Зібравши необхідну інформацію, ви можете поспілкуватися з продавцями чи потенційними покупцями, щоб зрозуміти де і скільки можуть скинути, чи на яку суму можна розраховувати під час продажу чи обміну. Після такої інформаційної роботи ви вже краще будете розуміти що і по чому, і на що приблизно можете розраховувати.

Якщо ви не впевнені у своїх силах, то, звісно, можна звернутися до послуг посередників, які допоможуть зібрати необхідні документи для проведення операцій з нерухомістю та пошукають вам потрібний об’єкт чи покупців. Вартість послуг посередників коливається в межах 2-4% від вартості нерухомості.  Але це вже інша тема для статті.

Отже, перший крок – зібрати інформацію та зорієнтуватися в цінах, ознайомитися з ситуацією на ринку нерухомості.  Після цього вам легше буде зробити свій вибір.

Рубрика «Нерухомість» на Дошці оголошень від «ЗР-Інформ».
Підписка на газету «ЗР-Інформ» (електронний варіант тижневика).

Підписка на газету

Підпишись на електронну версію газети "ЗР-Інформ"!

Більше оголошень та рекламних пропозицій - в тижневику "ЗР-Інформ"!   Публічна угода / Оферта

Адреса редакції "ЗР-Інформ": м. Коломия, вул. Петлюри, 13, тел. 099-909-81-24, (03433)5-09-90.

оголошень
58
рубрик
44
регіону
магазинів