Помічник, який завжди поруч

Помічник, який завжди поруч

поліграфія, послуги в Коломиї

Сьогодні практично кожному з нас доводиться мати справу з копіюванням документів, набором текстів, роздруком фотографій, відправлень через електронну пошту чи факсом.  Добре, коли ти працюєш у офісі чи маєш вдома необхідне обладнання, щоб вийти з ситуації. А що робити, коли вдома необхідної техніки немає, або тобі дорога кожна хвилина, а бігти  додому аж ніяк не виходить?


Звісно, вихід завжди можна знайти. Найзручніший варіант – звернутися до тих, хто займається цим постійно, робить це швидко і за доступною ціною.

А ще – в ідеалі, щоб у потенційних помічників під рукою був максимально широкий набір послуг: від ксерокопіювання до ламінування, можливість зробити чорно-білий та кольоровий друк, великий та малий формат друку, відправити чи прийняти факс, відсканувати книгу чи документ, зробити копію фотографій чи терміново набрати оголошення.

Де відшукати такого універсального помічника в Коломиї? Підказуємо: в самісінькому центрі Коломиї, на вул. Драгоманова, 1 (школа №9, парадний вхід), є такий офіс, де можна замовити кольорове копіювання, друк до формату А-1 включно, заламінувати, набрати терміново текст, відсканувати, отримати послугу факсом чи зробити якісні ксерокопії. 

Вам не потрібно сканувати текст  в одному місці, роздруковувати в іншому, а ламінувати в третьому! Не потрібно шукати місце, де вам зроблять якісні ксерокопії чи можна прийняти інформацію факсом. Про все це вже подбали! Максимально необхідний набір дрібної поліграфії та суміжних послуг – в одному офісі.

Виникають запитання – телефонуйте чи заходьте: м. Коломия, школа № 9 (парадний вхід), тел. 2-17-44.

Підписка на газету

Підпишись на електронну версію газети "ЗР-Інформ"!

Більше оголошень та рекламних пропозицій - в тижневику "ЗР-Інформ"!   Публічна угода / Оферта

Адреса редакції "ЗР-Інформ": м. Коломия, вул. Петлюри, 13, тел. 099-909-81-24, (03433)5-09-90.

оголошень
58
рубрик
44
регіону
магазинів