Статті від ЗР-Інформ

Статті ЗР-Інформ


Статті про бізнес, ефективну рекламу, як продати, що купити, інші цікавинки. Рекламні статті, інтерв'ю з успішними людьми.

Як зробити оплату

11 листопад 2019 о 00:00 - Статті від ЗР-Інформ - Немає коментарів

Приймаємо платежі на картковий рахунок ПриватБанку
4246 0010 0054 0801
Отримувач: Василюк Петро Михайлович

Тел. для довідок 099-909-81-24

Що краще обрати для реклами: текст чи зображення?

2 жовтень 2018 о 00:00 - Статті від ЗР-Інформ - Немає коментарів

Слова і зображення є важливими складовими у створенні реклами, причому це справедливо як для друкованої, так і для мовної реклами. Навіть радіо може викликати у слухача уявні картини, використовуючи опис і звукові ефекти.

Переважно спеціалісти по плануванню та дослідження реклами, вивчаючи ефективність реклами, звертають увагу насамперед на слова реклами. Однак існує доказ того, що більша частина рекламної комунікації передається невербально. Іншими словами: візуальні образи мають вагоме значення.

Дослідження показали, що найбільш ефективною є цілісна реклама, в якій текст і зображення спільно передають творчий задум. Однак не забувайте, що вони виконують і інші функції.

Обережно! Шукаємо роботу

2 липень 2018 о 00:00 - Статті від ЗР-Інформ - Немає коментарів

Шукаємо роботу без ризиків

Кожен з нас може витратити чимало часу, нервів і, навіть, коштів на пошук роботи або іншого джерела заробітків, але тільки згодом зрозуміти, що його просто ошукали. Наші час і зусилля будуть використані іншими, а замість заробітків нам доведеться тільки підраховувати моральні та матеріальні збитки.

Способів шахрайства у сфері працевлаштування десятки й сотні. Всі описати – забракне і товстої книги. Але знати основні підходи недоброякісних роботодавців – варто.

Як продати непотрібну річ

6 березень 2017 о 00:00 - Статті від ЗР-Інформ - Немає коментарів

Практично у кожного з нас у квартирі, на дачі або в гаражі є такі речі, які нам уже не потрібні, але ще в хорошому стані, викидати їх ще зарано, але й місце вони займають. Ми точно знаємо, що вони нам уже не стануть у пригоді, але комусь вони ще можуть знадобитися. Висновок напрошується сам по собі – знайти нового господаря! І при цьому ще заробити копійчину, або отримати потрібну Вам річ.

Нерухомість в Коломиї

28 лютий 2017 о 00:00 - Статті від ЗР-Інформ - Немає коментарів

нерухомість в Коломиї, купівля-продаж квартир Коломия

Рано чи пізно людина стикається з тим, що їй потрібно продати квартиру чи купити особняк, здійснити обмін нерухомості. І до цього потрібно віднестися належним чином. Тут не варто гарячкувати чи робити це поспіхом.

Ринок нерухомості у великому місті звісно цікавіший і ширший. А як з нерухомістю в Коломиї? Чи можна відшукати щось путнє і яким шляхом краще піти?

Помічник, який завжди поруч

6 березень 2016 о 00:00 - Статті від ЗР-Інформ - Немає коментарів

поліграфія, послуги в Коломиї

Сьогодні практично кожному з нас доводиться мати справу з копіюванням документів, набором текстів, роздруком фотографій, відправлень через електронну пошту чи факсом.  Добре, коли ти працюєш у офісі чи маєш вдома необхідне обладнання, щоб вийти з ситуації. А що робити, коли вдома необхідної техніки немає, або тобі дорога кожна хвилина, а бігти  додому аж ніяк не виходить?

Підписка на газету

Підпишись на електронну версію газети "ЗР-Інформ"!

Більше оголошень та рекламних пропозицій - в тижневику "ЗР-Інформ"!   Публічна угода / Оферта

Адреса редакції "ЗР-Інформ": м. Коломия, вул. Петлюри, 13, тел. 099-909-81-24, (03433)5-09-90.

оголошень
58
рубрик
44
регіону
магазинів